Tarieven

 

Ben je net zo enthousiast als ik? Neem dan contact op!

Wat kost een trouwreportage? Ik leg het jullie graag uit tijdens een vrijblijvend gesprek! Het kostenplaatje is afhankelijk van jullie wensen, van hoe de dag wordt ingericht en is dus altijd maatwerk!

Ik maak dan ook graag een oriënterende afspraak om jullie te leren kennen en om ter plekke een tarief te bepalen voor jullie dag. Op jullie trouwdag maak je de mooiste herinneringen, laat je niets tot weinig aan het toeval over en kiezen jullie daarbij voor iemand die bij jullie past. Graag onderzoek ik met jullie of ik dat kan zijn, persoonlijk contact vind ik daarom heel belangrijk!

Willen jullie alvast weten wat mijn tarieven zijn of hebben jullie liever een kant en klaar-pakket? Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en download de tarievenlijst hieronder: 

Download tarieven!

Grenzeloos verliefd?

Ik reis graag met jullie mee naar jullie ultieme locatie in het buitenland! Daarvoor maak ik voor jullie een passende offerte

Vrijblijvend kennismaken

Het is belangrijk dat je een persoonlijke klik hebt met je fotograaf, je zult de hele dag in haar/zijn gezelschap zijn! Kom daarom vrijblijvend kennismaken en ervaar zelf of wij die benodigde klik hebben. Ik ben vrolijk, vriendelijk, spontaan en begaan en hartstikke benieuwd naar jullie ideeën en wensen!

bel me en ik ontvang jullie graag in mijn studio. Als begin van onze grote reis, reis ik ook met liefde naar jullie toe!