“Van zoveel liefde gaat mijn camera soms bijna zweven!”

Loveshoot

Een Loveshoot is een heerlijke manier om jullie liefde te vieren met een romantische reportage. Zijn jullie al verloofd? Dan noemen we het ook wel een “Pre Wedding Shoot”. Gebruik jullie stralende foto's voor bijvoorbeeld de trouwkaart of een afbeelding op de bruidstaart. Een loveshoot is verbindend, lief en de perfecte manier om jullie geluk vast te leggen!

Een loveshoots is een leuke manier om jullie liefde te vieren met een romantische fotoreportage. Zijn jullie al verloofd? Dan noemen we het ook wel een “pre-wedding” shoot. Gebruik jullie stralende foto's voor bijvoorbeeld de trouwkaart en afbeeldingen op de bruidstaart. Een loveshoot is geweldig genieten voor een gelukkig stel.

Romantische reportage

Wil je jullie geluk aan de hele wereld laten zien? Verlang je ernaar vast te leggen wat je samen hebt? Laat mij dan romantische en spontane foto's van jullie samen maken! Bij voorkeur lekker in de buitenlucht op bijvoorbeeld de Veluwe, of in het centrum van de stad waar jullie elkaar ontmoet hebben, op de plek waar je voor het eerst gezoend hebt of samen aan diezelfde tafel in dat ene speciale restaurant. Het mag allemaal en niets is te gek! Jullie nemen de liefde voor elkaar mee en ik beloof deze vast te leggen met mijn meegebrachte camera!

Pre wedding Shoot

Een ontspannen fotoreportage is de ideale voorbereiding op jullie trouwreportage; zonder de stress en de spanning van de grote dag samen wennen aan het gevoel voor de camera. Je ervaart alvast hoe het later zal zijn en je zult zien hoe leuk het is! Samen simpelweg ontspannen genieten van lachen, lief zijn en gek doen. De Pre Wedding Shoot geeft voorpret en vertrouwen!

Huwelijksjubileum

Een Loveshoot is leuk voor iedereen die de liefde wil vieren! Wanneer je elkaar pas net hebt ontdekt of als je al 20, 30 of 40 jaar gelukkig bent! Het is een geweldig cadeau om aan elkaar te geven, maar je kunt het ook krijgen van bijvoorbeeld jullie kinderen of andere familieleden. Met als resultaat jullie liefde in prachtige beelden!

Graag maak ik kennis met jullie voor de persoonlijke klik, daarna laat ik de klik aan mijn camera over!


Loveshoots

10 karinkeesmaat Loveshoot kroondomein het Loo-0537.jpg

Loveshoot Paulien & Jim | kroondomein het Loo

He's my King, I'm his Queen, together we build our Empire

karinkeesmaat kasteel hackvort vorden--5.jpg

Liefde in de kasteeltuin van Kasteel Hackvort |Vorden

De prachtige kasteeltuin van Hackvort was het decor van dit verliefde stel Anouk & Jordy.

retro--3.jpg

Retro in Zwitsalfabriek|Apeldoorn

Rem & David-5289.jpg

Loveshoot Rem & David | Burgerszoo

nijmegen--2.jpg

Studenten in Love | Nijmegen

In de mooie studentenstad Nijmegen wonen Renske en Bernhard. Een verliefd stel zij bijna dokter en hij al afgestudeerd. Nijmegen aan het water en de Valkhof vonden zij een mooi decor om hun liefde voor elkaar te laten vastleggen. De vele verschillende plekjes bij de al zakkende zwoele avondzon zorgde ervoor dat die de warmte die ze voelen voor elkaar mooi  tot uiting komt in de foto's.

loveshoot Flachau Oostenrijk karin keesmaat bruidsfotograaf-2.jpg

Loveshoot Rochelle en Koen | Flachau Oostenrijk

Een vakantie is een fijn moment voor een Loveshoot.