Loveshoot

Een loveshoots is een leuke manier om jullie liefde te vieren met een romantische fotoreportage. Zijn jullie al verloofd? Dan noemen we het ook wel een “pre-wedding” shoot. Gebruik jullie stralende foto's voor bijvoorbeeld de trouwkaart en afbeeldingen op de bruidstaart. Een loveshoot is geweldig genieten voor een gelukkig stel.

Romantische fotoreportage

Zijn jullie gelukkig samen en wil je dat aan de hele wereld laten zien? Laat dan romantische en vooral spontane foto's van jullie maken. Bij voorkeur lekker in de buitenlucht op de Veluwe. Of in het centrum van de stad waar jullie elkaar ontmoet hebben. Samen weer aan dezelfde tafel in het restaurant. Het mag allemaal en niets is te gek. Jullie nemen de liefde voor elkaar mee en ik leg het beeld vast.

Pre weddings hoot

Een spontane fotoreportage is een ideale voorbereiding op jullie bruidsreportage. Je went dan al aan de camera en je zult zien hoe leuk het is. Zullen we samen kennismaken en jullie ideeen bespreken? Je gaat genieten van samen lachen en gek doen. De love shoot geeft jullie veel voorpret aan jullie trouwen.

Ook leuk bij huwelijksjubileum

Een loveshoot is leuk voor iedereen die hun liefde willen vieren. Als je net pas bij elkaar bent en ook als je al 20, 30 of 40 jaar getrouwd bent. Het is een geweldig cadeau om aan elkaar te geven. Of om te krijgen van bijvoorbeeld jullie kinderen of familie. Het resultaat is jullie liefde in parchtige beelden. Je zult er nog vaak aan terug denken.

Zullen we kennsimaken voor een eerste klik? Bel of mail me en ik kijk uit naar jullie komst