“Van zoveel liefde gaat mijn camera soms bijna zweven!”

Loveshoot

Een Loveshoot is een heerlijke manier om jullie liefde te vieren met een romantische reportage. Zijn jullie al verloofd? Dan noemen we het ook wel een “Pre Wedding Shoot”. Gebruik jullie stralende foto's voor bijvoorbeeld de trouwkaart of een afbeelding op de bruidstaart. Een loveshoot is verbindend, lief en de perfecte manier om jullie geluk vast te leggen!

Een loveshoots is een leuke manier om jullie liefde te vieren met een romantische fotoreportage. Zijn jullie al verloofd? Dan noemen we het ook wel een “pre-wedding” shoot. Gebruik jullie stralende foto's voor bijvoorbeeld de trouwkaart en afbeeldingen op de bruidstaart. Een loveshoot is geweldig genieten voor een gelukkig stel.

Romantische reportage

Wil je jullie geluk aan de hele wereld laten zien? Verlang je ernaar vast te leggen wat je samen hebt? Laat mij dan romantische en spontane foto's van jullie samen maken! Bij voorkeur lekker in de buitenlucht op bijvoorbeeld de Veluwe, of in het centrum van de stad waar jullie elkaar ontmoet hebben, op de plek waar je voor het eerst gezoend hebt of samen aan diezelfde tafel in dat ene speciale restaurant. Het mag allemaal en niets is te gek! Jullie nemen de liefde voor elkaar mee en ik beloof deze vast te leggen met mijn meegebrachte camera!

Pre wedding Shoot

Een ontspannen fotoreportage is de ideale voorbereiding op jullie trouwreportage; zonder de stress en de spanning van de grote dag samen wennen aan het gevoel voor de camera. Je ervaart alvast hoe het later zal zijn en je zult zien hoe leuk het is! Samen simpelweg ontspannen genieten van lachen, lief zijn en gek doen. De Pre

Wedding Shoot geeft voorpret en vertrouwen!

Huwelijksjubileum

Een Loveshoot is leuk voor iedereen die de liefde wil vieren! Wanneer je elkaar pas net hebt ontdekt of als je al 20, 30 of 40 jaar gelukkig bent! Het is een geweldig cadeau om aan elkaar te geven, maar je kunt het ook krijgen van bijvoorbeeld jullie kinderen of andere familieleden. Met als resultaat jullie liefde in prachtige beelden!

Graag maak ik kennis met jullie voor de persoonlijke klik, daarna laat ik de klik aan mijn camera over!

Willen jullie meer weten over de tarieven?

Download tarieven!

 


Loveshoots

zwangerschapshoot_-3.jpg

Vrolijke lente zwangerschapsshoot

loveshoot in cactusoase_.jpg

Tropische loveshoot tussen de cactussen

10 karinkeesmaat Loveshoot kroondomein het Loo-0537.jpg

Loveshoot Paulien & Jim | kroondomein het Loo

karinkeesmaat kasteel hackvort vorden--5.jpg

Liefde in de kasteeltuin van Kasteel Hackvort |Vorden

retro--3.jpg

Retro in Zwitsalfabriek|Apeldoorn

trouwfotograaf Karin Keesmaat loveshoot burgers zo-5289.jpg

Loveshoot Rem & David | Burgerszoo

loveshoot Flachau Oostenrijk karin keesmaat bruidsfotograaf-2.jpg

Loveshoot Rochelle en Koen | Flachau Oostenrijk