Het Coronavirus, hoe moet het nu verder met mijn bruiloft?!

 

 

Lieve Bruidsparen,

Wat een toestand omtrent het Coronavirus, de wereld is bezorgd en jullie keken juist uit naar een grote, onbezorgde dag; jullie trouwdag. De huidige situatie kan voor jullie grote gevolgen hebben omdat jullie bruiloft hierdoor in gevaar komt, daarom zal het jullie zeker in de greep houden. 

Voor vragen omtrent jullie bruiloft en mijn fotografie kunnen jullie gerust contact met mij opnemen. Ik ben geen viroloog, maar ik heb een luisterend oor en een scherp oog.

De feiten:
 
De regering heeft alle maatregelen verlengd tot 1 juni. 

Helaas betekent dit dat een groot aantal bruidsparen hun bruiloft zal moeten verplaatsen, dit is verdrietig en jammer maar het is helaas de realiteit.

Lieve bruidsparen; ik heb niet de intentie om vanuit mijzelf bruiloften af te zeggen, dus wees niet ongerust! Ik ben erbij als het kan, maar wel zal ik zorgdragen voor jullie- en mijn eigen veiligheid.

Ik neem de benodigde maatregelen om mezelf en jullie gezelschap te beschermen, hierin laat ik me vooral leiden door wat deskundigen adviseren. Zodoende breng ik niemand onnodig in gevaar en vieren we – met gepaste afstand – alsnog jullie liefde.

Mocht ik toch om gezondheidsredenen niet zelf mogen fotograferen dan heb ik met meerdere collega fotografen afspraken gemaakt, zij fotograferen in eenzelfde stijl en we staan klaar om elkaar te vervangen. Zodoende wordt jullie huwelijk alsnog vastgelegd op de wijze die het beste bij jullie past.

 

Als jullie de bruiloft moeten/willen verplaatsen:

Het is mogelijk om kosteloos jullie trouwdag te verplaatsen naar een datum waarop ik zelf ook nog beschikbaar ben, dit geldt tot 31-03-2021.

Houd er rekening mee dat er momenteel honderden bruiloften verplaatst worden en het misschien niet mogelijk is om op de door jullie gewenste dag al jullie leveranciers bij elkaar te krijgen. Kijk goed naar alternatieve data en denk bijvoorbeeld aan doordeweekse dagen of minder voor de hand liggend; zondagen.

Graag word ik betrokken in dit proces, in deze beschikbaarheidskalender zijn mijn beschikbare data weergeven. 

 

Deze kalender wordt regelmatig bijgewerkt dus check goed of de datum die jullie op het oog hebben nog beschikbaar is EN houd mij daarvan op de hoogte zodat ik mijn beschikbaarheid kan bijwerken. Open communicatie is heel erg belangrijk zodat ik het uiterste kan doen om alles voor jullie in goede banen te leiden!

Het annuleren van jullie bruiloft door het coronavirus:

Hebben jullie een huwelijksdagverzekering afgesloten? Controleer dan of jullie daar aanspraak op kunnen maken in de huidige situatie. Jullie leveranciers krijgen – conform de afgesproken algemene voorwaarden – uitbetaald en jullie kunnen (als je dat wilt) ‘opnieuw’ beginnen met het plannen van jullie huwelijksdag. Besluiten jullie om de huwelijksdag helemaal te annuleren? Dan gelden de afgesproken annuleringsvoorwaarden.

 
Hebben jullie hulp nodig bij het opnieuw plannen van jullie dag?

Waar mogelijk help ik jullie heel graag! Willen jullie assistentie van een professionele weddingplanner dan kan ik jullie Marian Krook-Lievestroo en Manon Deuring van harte aanbevelen.

Ik hoop dat deze informatie jullie helpt om jullie bruiloft, ook al gaat alles nu misschien niet zoals jullie hoopten, net zo mooi te laten zijn als jullie in gedachten hadden! Ik zal er in ieder geval alles aan doen jullie daarbij te helpen en jullie dag fantastisch vast te leggen! De weg naar jullie grote dag is zonder twijfel uniek, net zoals jullie dat zijn!

Ik wens jullie veel sterkte in deze periode en hoop van jullie te horen als ik iets voor jullie kan betekenen!